December Nieuwsbrief

Flevolands Kampioenschap Voetbal                                                                                                                                                                                    

 

Zaterdag 21 Mei 2016 vindt alweer de 3e editie van het Flevolands Kampioenschap Voetbal in Swifterbant plaats!

In Flevoland komen sommige clubs elkaar in competitie verband regelmatig tegen maar de KNVB heeft onze mooie provincie in drie districten verdeeld waardoor andere clubs elkaar zelden treffen. Met het Flevolands Kampioenschap brengt Swift ‘64 daar verandering in.

E en F toernooi: Welk E- & F-team is het beste team van Flevoland? In Flevoland zijn er maar liefst 27 verenigingen en wij gaan ons uiterste best doen om iedereen naar Swifterbant te krijgen te krijgen.

En dat gaat erg goed!! Vele clubs, weer meer dan vorig jaar hebben hun deelname nu al reeds toegezegd.  Zowel uit Almere en Lelystad als uit de Noordoostpolder. Echt top om de formulieren te zien binnenkomen. Er ontbreken nog enkele clubs..  Zorg dat je dit jaar wel mee doet voor de titel Flevolands kampioen en sta jij volgend jaar mei met een echte schaal in je hand!

 

DSC_3923

 

Voor de kinderen zijn er natuurlijk de eeuwige roem en de glorieuze foto’s. Ze winnen niet zomaar een toernooi maar ze worden Kampioen van Flevoland!

De media zit er bovenop bij dit toernooi. Onze mediapartners de Flevo Post en Almere Dichtbij doet uitgebreid verslag en ook omroep Flevoland zal dit jaar aanwezig zijn. De voetballertjes staan volop in de belangstelling!

Op de website www.Flevolandskampioenschap.nl zijn de vorderingen van het toernooi te volgen

SCHRIJF JE SNEL IN via het inschrijfformulier wat je kan vinden op onze website. Doe mee aan dit GRATIS toernooi; GEEN INSCHRIJFGELD dit dankzij onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor het vertrouwen in dit super leuke en groeiende toernooi! Zorg dat je er 21 mei bij bent!

Broekhuis2