Trainers uit het grote Barcelona komen naar Swifterbant!

Trainingskamp Flevolands Kampioenschap

De trainers en coaches uit Barcelona komen naar Swift ’64 om de jeugd in Flevoland te trainen volgens de methode van de Spaanse kampioenen.

 

Als we kijken naar de FCB stijl, kunnen we zien dat het team vol “intelligente” spelers zit. Xavi, Messi, Iniesta, Fabregas, Busquets zij begrijpen het spel als een coach. Ze bezetten de ruimte, ze weten wat er om hen heen gebeurt, ze zien de oplossing eerder als de tegenstander en kunnen deze perfect uitvoeren. Dit is de manier waarop Barca wint en dit is de manier waarop Spanje wint.

 

Nu krijgen jeugdspelers de kans om deze methode ook te leren en er mee te trainen. 5 dagen lang wordt je als een prof getraind in Barca-stijl door de trainers die dit het beste kennen. Vanuit het Catalaanse Barcelona worden deze trainers ingevlogen.

 

Onder leiding van de Technisch Directeur Antonio Sanchez werken deze trainers een programma af die rechtstreeks uit de beroemde school van FC Barcelona komt.

 

De techniektrainers van Swift ’64 ondersteunen deze trainers om zo de eventuele taalbarrière te verkleinen. Uiteindelijk blijft het voetbal en spreek je al snel dezelfde taal.

 

Het kamp duurt vijf dagen en vindt plaats van 11 augustus t/m 15 augustus op het terrein van Swift ’64 voetbal.

Kosten voetbalkampen van Ajax, Arsenal, AC Milan etc. doorgaans een paar honderd euro voor 3 dagen… dit 5-daagse voetbalkamp boekt u al voor slechts  € 250,-. € 50,- per dag voor een beleving welke toch echt uniek te noemen is.

Inschrijven

 

De vijf dagen vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Voor de lunch wordt gezorgd en ’s avonds kunnen de kinderen gewoon naar huis. Het programma is zeer professioneel opgezet. Zelfs de voetbalouders worden er in betrokken. Laat deze kans voor uw kind niet lopen. Het is niet voor niets dat Spanje al een decennia lang het voetbal domineert. De opleiding zit gewoon heel goed in elkaar. Bovendien hebben de kinderen ongelooflijk veel plezier tijdens dit trainingskamp!